KıbrısManşet

PSG Academy ile Cihangir dostluk maçları oynatacak

Fransız devi Paris Saint-Germain'in (PSG) resmi akademisi olan Paris Saint-Germain Academy Türkiye, ülkemizde kamp yapacak.

Fransız devi Paris Saint-Germain’in (PSG) resmi akademisi olan Paris Saint-Germain Academy Türkiye, ülkemizde kamp yapacak. Bu kapsamda ülkemiz ekiplerinden Cihangir ile dostluk maçları oynanacak.

PSG ACADEMY İLE CİHANGİR DOSTLUK MAÇLARI OYNAYACAK
PSG Academy Türkiye, Acapulco Otel’de yapacağı kamp kapsamında ülkemizin güzide kulüplerinden Cihangir Futbol Okulu takımlarıyla da dostluk maçları oynayacak. Acapulco Sports Park’ta 26 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacak dostluk maçları gününde U8, U10, U12, U14-U15 ve U16-U17 kategorilerinde karşılaşmalar oynanacak. Cihangir kulübü konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Adamıza kamp yapmak için gelecek olan Paris Saint Germain Academy ile kurduğumuz bağlantılar sonucunda 26 Ocak 2022 Çarşamba günü Acapulco Otel tesislerinde dostluk maçımız olacaktır.” İfadelerine yer verildi.

PARİS SAİNT-GERMAİN ACADEMY TÜRKİYE HAKKINDA
Paris Saint-Germain Academy Türkiye, Fransız ve Türk antrenörler yönetiminde İstanbul (3 lokasyon), Bursa (2 lokasyon), İzmir, Ankara, Antalya, Mersin, Muğla (3 lokasyon), Erzurum ve Diyarbakır’da genç futbolcu adaylarının hayallerini gerçekleştirmek için yola çıkan bir yapı. Paris Saint Germain Kulübü’nün genç yeteneklere kucak açtığı en önemli alanıdır. Paris Saint-Germain Academy, çocuklara futbol deneyimlerinin yanı sıra ‘Kişisel Gelişim Eğitimleri’ imkanları sunuyor. 3-19 yaş arasındaki çocuklara verilen futbol eğitimi+kişisel gelişim eğitimleri ile birlikte takım arkadaşlarına, rakiplerine ve hakeme saygı duyma öğretiliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu