GenelKıbrısManşet

Punta Cana ülkenin ‘en büyük’ havuzu

NorthernLAND Construction’un prestijli projesi Grand Sapphire Resort & Residence’in havuzu özellikle dikkati çekiyor

NorthernLAND Construction’un prestijli projesi Grand Sapphire Resort & Residence’in havuzu özellikle dikkati çekiyor

Projede yer alan 7 bin metrekarelik havuz alanının 4 bin metrekaresi Punta Cana’ya ait.

4 BİN METREKARELİK DEV HAVUZ… Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli projelerinden Grand Sapphire Resort & Residence bünyesinde “en”leri yaşatıyor. NorthernLAND Construction’un İskele Long Beach’te konumlandırdığı Grand Sapphire Resort & Residence aynı zamanda ülke sınırları içerisinde “en büyük havuza” da sahip. NorthernLAND’ın, 56 dönüm üzerine inşa ettiği bu dev projede 1,574 daire yanında kendisine ait 5 yıldızlı oteli ve casinosu var. Birçok anlamda ilklerin yaşandığı projede toplamda 7,000 metrekarelik havuz bulunurken, bunlardan bir tanesi 4,000 metrekarelik Punta Cana isimli havuz.

YAZ KAMPANYASI SÜRÜYOR… Özellikle son dönemde İskele bölgesine yatırım yapanların gözdesi haline gelen Grand Sapphire Resort & Residence projesi için, “Yaşam kalitenizi yükseltecek bir konut sahibi olma fırsatı sunan ya da yatırımınızın günden güne değerleneceği eşsiz bir proje” ifadeleri kullanılıyor. Firma yazdan kalan günleri yaşadığımız bu günlerde hala müşterilerine sunduğu yaz kampanyasına devam ediyor. Bunlardan birincisi, Grand Sapphire müşterilerine 2 yıl %8 kira garantisi veriyor ve tüm ev eşyalarını hediye ediyor. İkincisi de teslimden sonra uzun vadeli ödeme planı, kira öder gibi konut sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

7 YILDIZLI BİR YAŞAM VAADİ… 7 yıldızlı bir yaşam vaadi sunan ve Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en özel yaşam projesi olarak da nitelendirilen Grand Sapphire Resort & Residences 27, 29 ve 31 kattan oluşan 3 yüksek bina, 5’er kattan oluşan 7 kısa bina ve otel binasından oluşuyor. Farklı yaşam tarzlarına uygun zengin yaşam alanları sunan projede stüdyo, 1, 2, 3 ve 4 odalı daireler ve 3, 4 odalı dubleksler bulunuyor. Grand Saffire projesi Ercan Havaalanı’na 30 dakika, Larnaka Havaalanı’na 45 dakika, Mağusa merkez ve Kaleiçi’ne 10 dakika, Salamis harabelerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu