Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

“Pusat” şampiyonluğa koştu

Kıbrıs Türk At Yarışları Derneği (KTAY)’ın organize ettiği at yarışları sezonunun dördüncü koşu tertibi, Çağkan Yapı-İskele Sistemleri Ltd. sponsorluğunda 17 Eylül Pazar günü gerçekleşti

İNGİLİZ ATLARI BİN METREDE YARIŞTI:
Kıbrıs Türk At Yarışları Derneği (KTAY)’ın organize ettiği at yarışları sezonunun dördüncü koşu tertibi, Çağkan Yapı-İskele Sistemleri Ltd. sponsorluğunda 17 Eylül Pazar günü gerçekleşti. Alayköy Hipodromu’nda bin metrelik mesafede İngiliz atları 3 ayrı ayakta piste çıkarken koşularda nefes kesen anlar yaşandı.

 

ÇAĞKAN YAPI-İSKELE SİSTEMLERİ KUPASI PUSAT’IN:
At yarışı severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve bu sezon en çok ilgi gören at yarışı organizasyonu olan Çağkan Yapı-İskele Sistemleri Kupası Koşusu’nu; Yaşar Ömerağa’nın sahibi olduğu ve Serkan Ömerağa’nın antrene ettiği Pusat isimli at, Jokeyi Ahmet Ömerağa ile şampiyonluğa uzandı.

 

B1’DE BOLDY, B2’DE DELAMO KAZANDI:
Yarışın diğer kategorileri olan B1 Grubu’nda, Hatice Dereseven’in sahibi olduğu ve Biray Dereseven’in antrene ettiği Boldy isimli at, Jokeyi K. Tsiakk ile birinciliği  elde ederken, B2 Grubu’nda ise, Erdal Coşkun’un sahibi olduğu ve aynı zamanda antrenörlüğünü de Erdal Coşkun’un yaptığı Delamo isimli at, Jokeyi Adnan Dayı ile birinci geldi.

 

KATEGORİLERDE DERECEYE GİREN ATLAR:

A Grubu

1-Pusat

2-Thomas Boy

3-Poyraz

 

B1 Grubu

1-Boldy

2-Puma

3-Molly

 

B2 Grubu

1-Delamo

2-Doru

3-Neo

Diğer Haberler

Başa dön tuşu