KıbrısManşetMotor SporlarıSpor

Race Fest nefes kesti

Son yılların katılımcı açısından oldukça ilgi gören organizasyonlarından “Race Fest”, yarış festivali organizasyonu, Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) organizasyonu ile bu sezon üçüncü ve son kez yapıldı

YARIŞ FESTİVALİ YAŞANDI:
Son yılların katılımcı açısından oldukça ilgi gören organizasyonlarından “Race Fest”, yarış festivali organizasyonu, Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) organizasyonu ile bu sezon üçüncü ve son kez yapıldı. Yine oldukça ilgi gören organizasyona “Time Attack” için 87 pilot kayıt yaptırdı. 100’ün üzerinde de Auto Show kaydı alınan organizasyon tam bir yarış festivali şeklinde geçti.

BİRİNCİ AHMET BAĞRIAÇIK:
Cemsa Sporting Center’de 28 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde kapıların açıldığı ve araçların sergilenmeye başladığı organizasyonda pist yarışı akşamüzeri başladı. 87 pilotun kayıt yaptırdığı fakat çeşitli sebeplerle 70 pilotun derece elde edebildiği yarışın genel klasmanında en iyi dereceyi yapan Ahmet Bağrıaçık birinci oldu. İkinciliği Behiç Topcu, üçüncülüğü ise Emre Türkelman elde etti.

SINIFLARDA BİRİNCİLER:
Ön çeker, Arka çeker ve Dört çeker sınıflarına ayrı kupalar takdim edildi. Kadın sınıfları da ön çeker ve arka çeker olarak ayrıldı. İlk kez 3 farklı sınıfın birincileri genel klasman ilk üçünü oluşturdu. Ahmet Bağrıaçık arka çeker birincisi, Behiç Topcu ön çeker birincisi ve Emre Türkelman 4 çeker birincisi oldu. Kadınlarda Zühre Atalay ön çeker, Huri Bağrıaçık ise arka çekerde birinci oldu.

AUTO SHOW ÖDÜLLERİ:
Organizasyonda ayrıca spor araçlar da sergilendi ve Auto Show ödülleri verildi. En iyi ses sistemine sahip ara ödülü Oğuz Balıkçı’nın oldu. En iyi görünüşe sahip araç ödülü iki kişiye verildi. Ödülleri Sema Kartal ve Adem Karpuz kazandı. En iyi motor dizaynına sahip araç ödülü ise Mustafa Cambaz’ın oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ:
Organizasyon sonunda yapılan ödül töreninde yönetim kurulu üyeleri sponsorlara teşekkür plaketi takdim etti. Ardından kupalar dereceye girenlere takdim edildi. Kupaları Ana Sponsor Mobile Link Cep Shop Direktörü Mehmet Karadeniz, Yönetim Kurulu üyeleri; Ömer İlhan Sayar, İlke Koçak, Kaan Ogan, Samim Mamülcü, İbrahim Alkan ve Kemal Akeler takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu