EğitimKıbrısManşet

Ramadan Eyyam, Rauf Denktaş Üniversitesi’nde seminer verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Ramadan Eyyam, Rauf Denktaş Üniversitesinde (RDÜ) seminer verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Ramadan Eyyam, Rauf Denktaş Üniversitesi’nde (RDÜ) seminer verdi.

Seminere, RDÜ Rektörü Prof. Hasan Ali Bıçak, Rektör Danışmanları Yrd. Doc. Dr. Bezhan Rüstamov, Yrd. Doc. Dr. Hasan Zafersoy, İç Kalite Kurulu Üyelerinin yanı sıra RDÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Dr. Esra İstek ile RDÜ Hazırlık Okulu hocaları katıldı.

DAÜ Hazırlık Okulu Müdürü Ramadan Eyyam seminerde DAÜ’de uzun yıllar görev yapmanın verdiği bilgi birikimi ve deneyimlerini RDÜ hocaları ile paylaştı.

Eyyam ayrıca Common Europen Framework of Reference (CEFR) ile Global Scale of English (GSE) eşleşmesi ve tutarlılıkları, A1, A2, B1 ve B1+ seviyelerindeki İngilizce müfredatlarının öğrenim hedefleri, öğrenim çıktıları ve bunların elde edilmesi için gereken çalışma saatleri ile ilgili DAÜ’deki uygulamaları anlattı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu