GenelKıbrısManşet

Rauf Denktaş Üniversitesi Öğrencileri Ergün Oza Kahve LTD.’yı ziyaret etti

Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencileri Kıbrıs’ta toplumla bütünleşmiş ve özdeşleşmiş kuruluşları ziyaret ederek üniversite öğrencilerinin sınıfta gördükleri teorik uygulamalarının nasıl olacağı konusunda bilgi edinilerek gözlemlerde bulunarak sektöre hazırlamaya devam ediyor.

Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) öğrencileri geçtiğimiz hafta içerisinde Uluslararası Ticaret dersi kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) öğrencileri, eğitim amaçlı Uluslararası İşletme ve Ekonomi Fakültesi gereksinimi çerçevesinde Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Achille Fofack ile birlikte Oza Kahvesi Genel Direktörü Umut Oza ve Oza LTD. Üst Kademe Yöneticileri ile bir araya gelerek, firmanın üretim tesislerini görme fırsatı elde ederek çok yararlı bilgiler edindiler.

Öğrenciler, Uluslararası istihdam çerçevesinde firma ziyaretleri teorik bilgileri pekiştirdiklerini ve ziyarette büyük fayda elde ederek staj dersinin tamamlanmasında büyük etken oluşturduklarını dile getirdiler.

Gezi sonunda Oza Genel Direktörü Umut Oza Kıbrıs’ta eğitim görmekte olan tüm öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu, ülkemizin gelişimine katkı koyan üniversitelerine ve bu üniversitelerin arasına yeni katılan Rauf Denktaş Üniversitesi ve tüm yöneticilerine yardımcı olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
Oza Kahvesinden ayrılmazdan önce, RDÜ İşletme ve Bölüm Fakültesi Bölüm Başkanı ve Uluslararası Ticaret Dersi hocası Achille Fofack Oza Genel Direktörü Umut Oza ve ekibine plaketlerini takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu