KıbrısManşet

Recep Günaydın, Türk Kızılay’ına veda etti

Türk Kızılay Kuzey Kıbrıs Delegasyonu Başkanı Recep Günaydın, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, askerlik görevini yerine getirecek olması nedeniyle Türk Kızılay'ına veda ettiğini duyurdu.

Türk Kızılay Kuzey Kıbrıs Delegasyonu Başkanı Recep Günaydın, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, askerlik görevini yerine getirecek olması nedeniyle Türk Kızılay’ına veda ettiğini duyurdu.

3.5 yıl resmi olarak Kızılay yeleğini taşımanın gururunu ve onurunu yaşadığını aktaran Günaydın, “Her gün bir önceki günü düşünerek başta çocuklar ve gençler olmak üzere Kıbrıs’ta yaşayan her insanın derdiyle dertlenmeye gayret ettik. düşündük, emek verdik, ürettik ve paylaştık” dedi.

Kalıcı işler yapıp, yüzlerdeki gülümsenin sürekliliği için uğraştıklarını aktaran Günaydın, “Kıbrıs’ta iş yapmak zordur, içeriden ve dışarıdan engellerler, iş yaptırmazlar, yapanı yıpratıp bezdirirler, vazgeçirirler’ dediler. Evet belki öyleydi. Ama Allah’ın yardımıyla, iyi niyetli kişilerin dua ve destekleri ile çok işler başardık” ifadelerini kullandı.

Daha yapılacak çok iş olduğunu da söyleyen Günaydın, “Bu süreçte vizyonları ile her zaman Kıbrıs Türk halkının ve benim yanımda olan başta Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık ve Genel Müdürümüz İbrahim Altan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Günaydın paylaşımının devamında şunları kaydetti:

“Elbette bize ev sahipliği ve işbirliği yaparak destek olan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ının değerli eski ve yeni Genel Başkanları, Genel Merkez Yönetim Kurulları ve Şube Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Şimdi ise aciz bir kul olarak; yaşadığım ülkede, devletime ve milletime hizmet etmeye devam edeceğim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu