GenelKıbrısManşetSpor

Rekor katılım

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Yıldızlar Kulüpsel Plaj Voleybolu Ligi 50 takımın katılımı ile 22 Haziran’da Lefkoşa Beach Volley Arena da Başlayacak . Organizasyon kızlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride oynanacak.

Organizasyona kızlarda 33 erkeklere 17 takım iştirak etti. Organizasyonun ilk hafta maçları 22 Haziran’da oynanacak . İlk hafta takımlar toplam 40 müsabaka oynayacak. Organizasyonun 2. ve 3. hafta müsabakaları 29 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Son hafta karşılaşmaları ise 6 Temmuz tarihinde oynanarak sezon şampiyonu belli olacak.

Organizasyonda kızlar 8 erkekler 4 grup halinde mücadele edecek .

Şampiyona boyunca toplam 128 karşılaşma oynanacak. Müsabakalar sonucunda 2021 sezonu yıldızlar Kulüpsel Plaj Ligi şampiyonları belli olacak.

2021 KKTC OMAÇ BAŞAT PLAJ VOLEYBOLU LİGİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligine katılmak isteyen takımlar için kayıt işlemleri 7 Haziran Pazartesi saat 18.0p de sona erecek. Organizasyona katılmak isteyen takımlar bu süre içerisinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecektir. Organizasyona katılacak takımlar en fazla 3 kişiden oluşacaktır.

KAYIT İŞLEMLERİ SIRASINDA

1- Katılım formu ( federasyondan temin edilecek) eksiksiz doldurulacak.
2-Sağlik Belgesi
3-Takim başına 250 TL katılım ücreti ( geçen yıl olduğu gibi)
Takımlar katılım ücretini TÜRK BANKASI 0007147532 no’lu hesaba yatıracaklardır.
4- Bu 3 adet evrak Voleybol Federasyonuna teslim edilerek kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu