KıbrısManşetToplum

Reynar, onur yürüyüşüne katıldı

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili adayı Kıdemli eski Yargıç Tacan Reynar, “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtlığı Günü” nedeniyle düzenlenen yürüyüşe katıldı, kitleyle bütünleşen Reynar, her türlü insan hakkı ihlaline karşı “birleşmenin” önemine vurgu yaptı

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili adayı Kıdemli eski Yargıç Tacan Reynar, “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtlığı Günü” nedeniyle düzenlenen yürüyüşe katıldı, kitleyle bütünleşen Reynar, her türlü insan hakkı ihlaline karşı “birleşmenin” önemine vurgu yaptı.

Reynar: Tek bir insan hakkı ihlalinin önlenebilmesinin yolu, tüm insan hakları ihlallerine karşı tek ses olmaktır
Dereboyu’ndan başlayan ve Meclis önündeki basın açıklamasıyla son bulan “Onur Yürüyüşü”ne katılan Reynar, eylemcilerin coşkusuna ortak oldu, talepler için yükseltilen sese destek verdi.
Yürüyüşün amacının “Bizi görün, biz varız ve buradayız” demek olduğuna dikkat çeken Reynar, “Hangi nedenle ve hangi yönde olursa olsun, tek bir insan hakkı ihlalinin önlenebilmesinin yolu, tüm insan hakları ihlallerine karşı tek ses olmaktır. İşte o zaman kazanabilir ve herkesin onurlu yaşam hakkının teslim edilmesini sağlayabiliriz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu