KıbrısManşet

Roger, pozitif HP Milletvekili Erek Çağatay ile temaslı

Halkın Partisi Milletvekili Erek Çağatay, sosyal medyasından kendisinin ve eşi Fatma Küçük Çağatay'ın koronavirüse yakalanması duyurmasının ardından temaslıları da kendini izole etmeye başladı.

 

HP Milletvekili Çağatay’ın pozitif olmasının ardından temaslıları da belli olmaya başladı. HP Milletvekili Jale Refik Rogers, kişisel sosyal medya hesabından Çağatay ile temaslı olduğunu ve kendini izole edeceğini aktardı.

Bugün gerçekleşen KT Barolar birliği eylemine de bu yüzden katılmayacağını duyuran Rogers, “Bağımsız yargı hukuk devletimizin olmazsa olmazıdır; hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığına sahip çıkmaya yönelik yapacakları eylemi yürekten selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Girne Milletvekilimiz Erek Çağatay’ın testinin pozitif çıkması ile son günlerde olan temasımızdan dolayı kendimi izole etme ihtiyacı doğmuştur. Temasımız çok yakın olmasa da, sevdiklerimi ve çevremi korumak için kurallar çerçevesinde izole olup belli aralıklarla test yaptıracağım.
Bugün yapılacak KT Barolar Birliği’nin eylemine bundan dolayı katılamasam da kalbim tüm avukat arkadaşlarımızla olacak! Bağımsız yargı hukuk devletimizin olmazsa olmazıdır; hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığına sahip çıkmaya yönelik yapacakları eylemi yürekten selamlıyorum.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu