KıbrısManşet

Rogers: Zaman kutuplaşma ve eleştirme zamanı değil!

Halkın Partisi Milletvekili Jale Refik Rogers, YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu'nun covid-19 tedavisi sürecinde yaşanan tartışmalar ve doktorlara yönelik suçlamalara tepki gösterdi

GIYNIK SOSYAL MEDYA
Halkın Partisi Milletvekili Jale Refik Rogers, YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu’nun covid-19 tedavisi sürecinde yaşanan tartışmalar ve doktorlara yönelik suçlamalara tepki gösterdi. Böylesi bir süreçte toplumu gerecek ve kutuplaştıracak tartışmaların yanlış olduğunu savunan Rogers, önümüzde bizi bekleyen çok daha zor günler olduğu uyarısında da bulundu.

Sağlık çalışanlarımız Mart ayından beridir çok zor şartlar altında çalışmaktadırlar. Bizler her gece kendi yatağımızda uykuya dalarken, onlar 7/24 hastanede, karantina merkezinde, laboratuvarda, temaslı takibinde, 112’de ve daha birçok alanda canla başla Covid19 ve diğer hastalıklara karşı mücadele etmektedirler. Zaman kutuplaşma, eleştirme zamanı değil; birlik olup mücadele etme zamanıdır.

Önümüzde bizi bekleyen zorlu günler var. Yerel ve kaynağı bilinmeyen vaka sayılarındaki artış endişe vericidir. Maske-hijyen-mesafe kurallarına uyarak hem kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabilir, hem de sağlık çalışanlarımıza destek olabiliriz. Tüm Covid-19 hastalarına acil şifalar diler, özellikle pandemi merkezinde mücadele veren sağlıkçılarımıza bu zor zamanda sağlık, kuvvet ve mücadele gücü dilerim.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu