DünyaGenelManşetSpor

Ronaldo’dan gaf: Suudi Arabistan yerine ‘Güney Afrika’ dedi

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’ın El Nassr takımına transfer olmasından sonra düzenlediği ilk basın toplantısında, "Suudi Arabistan" yerine "Güney Afrika" diyerek gaf yaptı.

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’ın El Nassr takımına transfer olmasından sonra düzenlediği ilk basın toplantısında, “Suudi Arabistan” yerine “Güney Afrika” diyerek gaf yaptı.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’ın El Nassr takımına transfer olmasından sonra düzenlediği ilk basın toplantısında, Suudi Arabistan yerine “Güney Afrika’ya gelişim kariyerimin sonu değil” dedi.

BBC Türkçe’deki habere göre Suudi yetkililer, Ronaldo’nun basın toplantısındaki gafına müdahale etmedi. Portekizli yıldızı El Nassr’ın sarı mavi formasıyla Mrsool Park Stadyumu’nda coşkuyla karşılayan taraftarlar da gafa aldırmadı. Al Nassr’ın Twitter hesabında da “Bugün herkes mutlu” denildi.

Bu arada Güney Afrikalı Haber Sitesi Phakaaathi, yaşananı “büyük bir gaf” olarak tanımlarken, sitenin futbol editörü Jonty Mark, “Suudi Arabistan ve Güney Afrika’nın baş harfleri (İngilizce’de) aynı olabilir ama Ronaldo’nun ilk basın toplantısında doğru ülkeyi söyleyememesi garip” dedi.

Ronaldo, transferle alacağı açıklanan yıllık 200 milyon dolarlık ücretle dünyanın en çok para kazanan futbolcusu olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu