DünyaManşet

Rus askerlerin karşısına dikilip “Burada ne işiniz var?” diyerek hakaretler yağdırdı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından bölgeden yürekleri burkan görüntüler gelmeye devam ediyor.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rus askerler Kiev’e girmeye başladı. Tüm dünya gelişmeleri endişe içinde takip ederken Ukraynalı bir kadın, Rus askerlerin karşısına dikilip “Burada ne işiniz var?” diyerek hakaretler yağdırdı. O ana ilişkin görüntü sosyal medyada viral oldu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından bölgeden yürekleri burkan görüntüler gelmeye devam ediyor. İşgal altındaki Kiev’de Rus askerlerinin önünde durup tepki gösteren bir kadının feryadı kameralara yansıdı.

ÖFKELİ KADIN ”NE YAPIYORSUNUZ BURADA” DİYE SİTEM ETTİ

Görüntülerde Rus askerlere bağıran kadının, ”Siz kimsiniz? Ne yapıyorsunuz burada?” diye sorduğu, askerlerin ise ”Tatbikat için buradayız” karşılığını verdiği görülüyor.

KORKMADAN HAYKIRDI: SİZ İŞGALCİSİNİZ

Kadın, Rus askerlerine karşı daha agresif bir hale gelince ise askerler kendisini, ”Tartışmamız bir yere varmayacak” diyerek sakinleştirmeye” çalıştı. Öfkesi dinmeyen kadın ise ”Siz burada işgalcisiniz, bu silahlarla bizim ülkemizde ne yapıyorsunuz. Davetsiz bir şekilde buradasınız. Silahları bırakıp, tohumları cebinize koyup gidin buradan. O zaman ay çiçekleri tekrar büyüyecek” dedi.

Rus askerlerine korkmadan meydan okuyan kadının o anları kısa süre içinde internet üzerinde viral oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu