DünyaEkonomiGenel

Rusya, tur operatörlerinin Mısır’a charter uçuş izinlerini artırdı

Rusya'dan Mısır'a dönük charter ve uçuş kısıtlamalarının kalkmasının ardından tur operatörleri bu ülkeye giderek daha fazla sayıda uçuş planlamaya devam ediyor.

Rusya’dan Mısır’a dönük charter ve uçuş kısıtlamalarının kalkmasının ardından tur operatörleri bu ülkeye giderek daha fazla sayıda uçuş planlamaya devam ediyor.

Başta Moskova ve St Petersburg olmak üzere Rusya’nın pek çok kentinden Mısır’ın turizm bölgeleri Hurghada ve Şarm El Şeyh’e uçuş başlatan Rus tur şirketlerinin yeni uçuş noktası Novosibirsk oldu.

Coral’ın havayolu şirketi Royal Flight’ın Şarm El Şeyh uçuşları 10 Kasım’da, Hurghada uçuşları ise 12 Kasım’da başlayacak ve Boeing-757’lerle yapılacak.

Pegas Fly ise 11 Kasım’da Hurghada, 16 Kasım’da da Şarm El Şeyh uçuşlarına başlıyor. Pegas Fly’ın uçuşları ise Boeing-767’lerle yapılacak.

Anex Tour da kendi havayolu Azur Air’in yanı sıra, Coral Travel’ın partner hava yolu Royal Flight ve Pegas Touristik’in partner hava yolu Ikar (Pegas Fly), Novosibirsk’ten Şarm El Şeyh ve Hurghada’da charter programı başlatıyor.

13 Kasım’da Hurghada, 18 Kasım’da ise Şarm El Şey uçuşlarına başlayacak olan Azur Air de uçuşları Boeing-767 ile icra edecek.

Üç hava yolunun sefer sayısının da 10-11 günde bir uçuş şeklinde planlandığı açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu