KıbrısManşet

Sadece adı “Park”

Yaz aylarında ailelerin çocuklarını götüreceği tek yer var o da parklar. Ancak, Vadili’de düğün salonu olarak da kullanılan park aylardır bakımsızlıktan geçilmiyor

Yaz aylarında ailelerin çocuklarını götüreceği tek yer var o da parklar. Ancak, Vadili’de düğün salonu olarak da kullanılan park aylardır bakımsızlıktan geçilmiyor. Ne yazık ki parklardan sorumlu Vadili Belediyesi, Vadili köyünde merkezde yer alan parka gereken özen ve önemi göstermiyor. Çöplerin alınmadığı, çocukların ayaklarına çalıların battığı parkta vatandaşlar belediyeye tepkili.

Vatandaşlar, belediyeyi sürekli uyarmalarına rağmen park çevresinde yığılan çöpler ve molozlarınn alınmadığını ifade etti. Parkta ayrıca oturma banklarının bazıları kırık ve kırılanın onarımı için gereken özen gösterilmiyor. Çocuklarını parka oynamaya getiren ailelerin oturup çocukları oynarken onları izleyip muhabbet edebilecekleri banklar kırık dökük bir halde.

LAMBALAR AYLARDIR YANMIYOR

Vatandaşların ifadelerine göre Vadili Parkı’nın ve çevresindeki sokak lambaları aylardır yanmıyor. Özellikle akşamları göz gözü görmediğini kaydeden vatandaşlar, “Parka içki içmek için gelenlerden korkar olduk. Zaten her yer karanlık görünmüyor bir de güvenlik tehlikemiz de ortaya çıktı. Bir yetkili bile bu konular ile ilgilenmiyor. Kime gideceğimizi şaşırdık” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu