
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, Değirmenlik’te bulunan Sadık Cemil Stadyumu’nda yürütülen saha yenileme çalışmalarını tamamlayarak doğal çim sahayı sporcuların kullanımına sundu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yenilenen sahanın açılışı 8 Mart Pazar günü saat 13.30’da, Değirmenlik Spor Kulübü ile Lefke Türk Birliği Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde gerçekleştirilecek.
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi ile Değirmenlik Spor Kulübü iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında stadyumdaki mevcut sentetik çim halı sökülerek altyapı ve zemin düzenlemeleri yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından saha doğal çim zemine dönüştürüldü.
Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler, gençlerin artık daha sağlıklı ve sağlam bir zeminde spor yapma imkânına kavuşacağını belirtti. Karavezirler, “Gençlere ve sporculara layık bir saha yaptık ve Değirmenlik Spor Kulübü’nün kullanımına verdik. Sahanın bakım ve idamesini de biz yapacağız” ifadelerini kullandı.




































