KıbrısManşetSiyasetToplum

Sadıkoğlu: “Bizim davamız Kıbrıs Türk halkına hizmettir. Bunun için yola çıktık”

Uzun bir süredir projeler ile ilgili çalışma yaptığını vurgulayan Okyay Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediye başkanlığını kazanacağından emin olduğunu ve çok kısa bir sürede Lefkoşa’nın çehresini değiştireceğini söyledi

Uzun bir süredir projeler ile ilgili çalışma yaptığını vurgulayan Okyay Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediye başkanlığını kazanacağından emin olduğunu ve çok kısa bir sürede Lefkoşa’nın çehresini değiştireceğini söyledi.

“LEFKOŞA’YA KALİTELİ HİZMET GETİRECEĞİM”

Halkla barışık bir belediyeye ihtiyaç olduğunu söyleyen Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Okyay Sadıkoğlu, siyasi hiç bir entrikanın içinde olmadığını ve olmayacağını, partiler içindeki güç savaşlarında da aktör olmayacağını belirtti. “Benim halka daha güzeli yansıtmak için gecemi gündüzüme katarak çalışacağımı bilenler, Lefkoşa’ya çok kaliteli hizmetler getireceğimi de biliyorlar” diyen Sadıkoğlu, “Lefkoşa halkı kaliteli hizmet istiyorsa beni destekleyeceğinden eminim” dedi.

“BENİM DERDİM LEFKOŞA’YA HİZMETTİR”

Lefkoşa Türk Belediyesi başkanlığına talip olduğunu çünkü Lefkoşa’nın daha modern bir başkent olmayı hak ettiğini vurgulayan Okyay Sadıkoğlu “Benim sadece derdim Lefkoşa’ya hizmet etmektir. Yeni bir Lefkoşa yaratmak istiyoruz. Bunun için de yeterli bağlantılarım ve projelerim var” dedi.

“LEFKOŞA’YI BİR ‘FUAR BAŞKENTİ’ YAPACAĞIZ”

Katıldıkları her platformda vatandaşın destek ve ilgisi ile karşılaştıklarını anlatan Sadıkoğlu, Lefkoşa’yı bir “fuar başkenti” yapacağının sözünü verdi. Türkiye ve İngiltere gibi ülkelerde fuar şirketleriyle görüşmeler başlattığını kaydeden Okyay Sadıkoğlu, ilgili tüm sivil toplum örgütlerini de paydaş yaparak bunu gerçekleştireceğini ifade etti.

“HASPOLAT VAKİT KAYBETMEDEN KANALİZASYONA BAĞLANMALI”

Sadıkoğlu, Yerleşim yerlerindeki birçok eksikliğe dikkat çekerek, Haspolat’ta düğün salonu eksikliğinin giderileceği, sokak aydınlatmalarıyla ilgili sıkıntılara müdahale edileceğini, yolların asfaltlanacağı ve yeşil alanlar ile çocuk parklarının oluşturulacağı müjdesini verdi. Sadıkoğlu, arıtma tesisine en yakın bölge olan Haspolat’ın kanalizasyona vakit kaybetmeden bağlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu