KıbrısManşetToplum

Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’ne bağlanan köyleri ziyaret etti

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesine bağlanan köyleri ziyaret etti. Sadıkoğlu, “Biz şimdi çok daha güçlü bir aileyiz” dedi

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesine bağlanan köyleri ziyaret etti. Sadıkoğlu, “Biz şimdi çok daha güçlü bir aileyiz” dedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediyesi Proje Birimi, İskele ilçesine bağlanan Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya köylerinde keşif yaparak, neler yapılabileceğini değerlendirmeye başladı.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu da, köyleri ziyaret ederek, köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya geldi. Sadıkoğlu yaptığı açıklamada, 25 Aralık’ta yapılacak yerel seçimlere 18 belediyeyle gidilme kararı alındığını belirterek, bu karar doğrultusunda İskele Belediyesi’ne bağlı köy sayısının da 22’ye yükseldiğini ifade etti.

“Ailemize, Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya köyleri de dahil oldu” diyen Hasan Sadıkoğlu, şunları kaydetti:

“Hizmet gönül işidir prensibiyle 8 yıl önce 18 köyle çıktığım yola, 22 köyle devam edecek olmak beni hem çok mutlu ediyor hem de çok heyecanlandırıyor. İskele Belediyesi olarak söz konusu 4 köyümüzün ailemize katılmasıyla birlikte harekete geçtik. Proje birimimiz ve imar birimimiz vakit kaybetmeden keşiflerini yapmaya, söz konusu köylerimize neler yapılabileceğini değerlendirmeye başladı.”

Bazı meclis üyeleri ve İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ile birlikte Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya köylerini ziyaret ettiklerini ifade eden Sadıkoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Hem muhtarlarımızla hem de köy halkımızla bir araya geldik. En kısa sürede neler yapılabileceğini konuştuk, talepleri, şikayetleri yerinde dinledik. Bu vesileyle bizleri, ailenin yıllardır bir bireyiymiş edasıyla karşılayan Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya köylerimize teşekkür ediyor, aramıza hoş geldiniz diyorum. Biz şimdi çok daha büyük bir aileyiz.”

Sadıkoğlu’na ziyaretlerinde, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ile İskele Belediyesi Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan, İsmail Y. Osum, Eray Göksan, Çağlar Karadağ ve Halil Dericioğlu eşlik etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu