GenelKıbrısManşetSiyaset

Sadıkoğlu: İskele, sporda başarıdan başarıya koşuyor

Macaristan’da düzenlenen W.A.F UNIVERSE Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’nda, ülkemizi başarıyla temsil ederek 2 dalda Dünya Şampiyonu olan Salahi Avcı, şampiyonluğunu İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı.

Macaristan’da düzenlenen W.A.F UNIVERSE Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’nda, ülkemizi başarıyla temsil ederek 2 dalda Dünya Şampiyonu olan Salahi Avcı, şampiyonluğunu İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına katıldığı şampiyonada bayrağımızı gururla dalgalandıran Avcı’yı kabulünde konuşan Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade etti, bölgemiz bir gencinin de dünya şampiyonu olmasından ötürü büyük bir gururu yaşadıklarını ifade etti.

DÜNYA ŞAMPİYONU AVCI, BAYRAĞIMIZI MACARİSTAN’DA GURURLA DALGALANDIRDI

Macaristan’da düzenlenen W.A.F UNIVERSE Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’nda, Mens Physique ve Mr. Athletic kategorilerinde gösterdiği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu olan İskeleli Salahi Avcı, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti, kendisine göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.
Özelde İskele’yi genelde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne unutulmaz bir gurur yaşatan Salahi Avcı, KKTC bayrağını Macaristan’da dalgalandırmaktan kendisinin de büyük gurur ve onur duyduğunu söyledi.

SADIKOĞLU: İSKELE, SPORDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabuldeki konuşmasında İskele’nin son dönemde özellikle spor alanında başarıdan başarıya koştuğunu hatırlattı, Salahi Avcı ile bu başarının taçlandığını ifade etti. Dünya Şampiyonu olarak Kıbrıs Türk Halkına büyük bir gurur yaşattığını da sözlerine ekleyen Başkan Sadıkoğlu, Avcı’yı tebrik etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu