KıbrısManşetSiyasetToplum

Sadıkoğlu: “İskele’miz için daha yapacak çok işimiz var”

Yeni dönemde yapacakları arasında ilk sırayı alan Kanalizasyon Projesi’nin ilk etapta yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeyi kapsayacağını ifade eden Hasan Sadıkoğlu, kanalizasyon projesinin geniş alana yayılacağını açıkladı

Yeni dönemde yapacakları arasında ilk sırayı alan Kanalizasyon Projesi’nin ilk etapta yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeyi kapsayacağını ifade eden Hasan Sadıkoğlu, kanalizasyon projesinin geniş alana yayılacağını açıkladı

“26 ARALIK’TA GÖREVİMİN BAŞINDA OLACAĞIMA İNANCIM TAM”

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, 3. Döneme, halktan gelen yoğun talep ve ısrar neticesinde aday olduğunu, onların desteğiyle de 26 Aralık sabahına zaferle uyanacaklarını ifade etti. Başkan Sadıkoğlu, 26 Aralık’ta görevinin başında olmaya devam edeceğine inanç da belirterek ‘bu cesareti ve özgüveni halkımın bana gösterdiği destekten alıyorum. Yapacak çok işimiz var, çok güzel projelerimiz var, yeni dönemde de neye talip olduğumuzu biliyoruz. Bana destek veren gönül veren, hiçbir zaman karşılık ve menfaat beklemeden yanımda olan beni destekleyen halkıma teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 “KANALİZASYON PROJESİ 80 KM’LİK ALANDA HAYAT BULACAK”

İskele’nin en büyük sorununun açık yüreklilikle ‘Kanalizasyon’ olduğunu söyleyen Başkan Sadıkoğlu, “İskele’nin hayallerinin ötesinde büyük bir hızla yapısal anlamda gelişmeye devam ediyor” diyerek, bu gelişmeye bağlı olarak da olumlu yönlerin yanı sıra olumsuz gelişmeleri ve endişeyi de beraberinde getirdiğine dikkat çekti. Başkan Sadıkoğlu, yaşanan bu olumsuzluğu yeni dönemde ortadan kaldıracak ‘Kanalizasyon Projesi’ni de ilk sıraya koyduklarını söyledi.

“2 YIL İÇERİSİNDE PROJE TAMAMLANACAK”

Çevresel anlamda ciddi bir tehdit unsuru oluşturabilir dediği Kanalizasyon sorununun çözümü için herhangi bir belediyenin tek başına ekonomik olarak altından kalkamayacağını da belirten Sadıkoğlu, bu sebeple, İçişleri Bakanlığı koordinasyonluğunda bir komisyon oluşturulduğunu, bu komisyonla birlikte 2023 Ocak ayı itibariyle yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeden satılan dairelerden ortalama 10 sterlin ücret alınacağını ve bir havuz sisteminin kurulacağını vurguladı. Söz konusu çalışmaların başladığını, projenin de 2023 yılı ilk yarısında ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Sadıkoğlu, projenin 80 km’lik alanı kapsayacağını, 2 yıl içerisinde de tamamlanmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi. Bölgede her ay 550-900 adet dairenin satıldığını da açıklayan Sadıkoğlu, kanalizasyon projesi için istenilen rakama çok kısa sürede ulaşacaklarına inanç belirtti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu