KıbrısManşetSiyasetToplum

Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan adayı

Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylığı için İlçe Seçim Kurulu'na başvurusunu yaptı

Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylığı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusunu yaptı.

SADIKOGLU: “GENELDE ÜLKEYE, ÖZELDE DE LEFKOŞA’YA HİZMET İÇİN ADAY OLDUM.”

Okyay Sadıkoğlu, 25 Aralık’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylığı için Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’na bugün saat 14.00’te başvurusunu yaptı. Sadıkoğlu adaylık başvurusunu eşi, kızı, yakın arkadaşları ve çok sayıda destekçisi ile birlikte gerçekleştirdi.

“POLiTIKALARIN DEĞiL, PROJELERiN YARIŞACAĞI BİR SEÇiM DiLiYORUM.”

Okyay Sadıkoğlu, Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’na gerçekleştirdiği Lefkoşa Türk Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylık başvurusu sonrasında yaptığı açıklamasında, özelde Lefkoşa’ya, genelde de ülkeye hizmet edebilmek için aday olmaya karar verdiğini belirtti.

Politikaların değil, projelerin yarışacağı bir seçim dönemi geçirilmesi dileklerini de belirten Sadıkoğlu, “Bizim davamız Kıbrıs Türk halkına hizmettir, KKTC’nin başkenti Lefkoşa’ya hizmettir. Bunun için yola çıktık.” dedi.

“BAĞIMSIZ ADAYLIĞIM, ÇAGDAŞ HiZMETi, AYRIM YAPMADAN TÜM LEFKOŞA’LIYA VERECEĞİMiN GÖSTERGESiDiR.”
Lefkoşa’nın ve Lefkoşalının hak ettiği hizmeti yıllardan beridir alamadığına işaret eden Sadıkoğlu, “Başkente yaraşır bir hizmet anlayışı ile yola çıktık.
Bunun için de projelerimiz de ekiplerimiz de hazırdır. Bağımsız aday olmamın en büyük nedeni de ayrım yapmadan, ötekileştirmeden tüm Lefkoşa halkına ayni kalitede, çağdaş hizmet anlayışı ile hizmet vereceğimizin göstergesidir.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu