Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Saffet Aşıksoy: “Pandemi dönemi süresince yapılan en büyük kötülük karantinasız girişlere izin verilmesiydi”

Sosyal Adalet Hareketi Başkanı Saffet Aşıksoy, pandemi dönemi boyunca yapılan en büyük kötülüğün karantinasız girişlere izin verilmesi olduğunu ifade ederek, “bunun vebali izin verenlerin üzerindedir” dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Sosyal Adalet Hareketi Başkanı Saffet Aşıksoy, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, “Pandemi dönemi süresince yapılan en büyük kötülük karantinasız girişlere izin verilmesiydi” dedi.

Aşıksoy, “Karantinasız girişlere hayır dediğimizde, bize karşı olan bütün ekonomik örgütlere bağlı işletmeler bugün batma noktasında” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

“Herkes elini bulabilirse vicdanına koyup düşünsün. Karantinasız girişlere izin verilmeyen ve sıfır vaka ile yaşadığımız dönemdeki ekonomi mi, karantinasız girişlere izin verilmesiyle sözde canlanan dönemdeki ekonomi mi daha iyi?

Pandemi dönemi süresince yapılan en büyük kötülük karantinasız girişlere izin verilmesiydi ve bunun vebali izin verenlerin üzerindedir.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu