KıbrısManşet

Şahali: Tabelanızdaki harf sayısı kadar insana hükmünüz yok

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Erkut Şahali, enerji krizi konusunda CTP Genel Merkezi’nde “ortak akıl” adıyla düzenlenen toplantıya davet edilmeyen birçok sendika ve siyasi örgütün eleştirilerine cevap verdi;

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Erkut Şahali, enerji krizi konusunda CTP Genel Merkezi’nde “ortak akıl” adıyla düzenlenen toplantıya davet edilmeyen birçok sendika ve siyasi örgütün eleştirilerine cevap verdi; “Tabelanızdaki harf sayısı kadar insana hükmünüz yok”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahali, CTP’yi davet edilmedikleri için eleştiren sendikalar için “Dabellasındaki harf sayısı kadar insana hükmü olmayanların afra tafrasına bayılırım” ifadelerini kullandı.

Şahali, “CTP bizi sokağa döksün derler. CTP zaten sokakta ama davet eder, ‘e ne CTP’nin arkasına düşeceyik’ derler. CTP kendi yolundan gider, davet etmez gücenirler. ‘Hade birlik olalım derler’ ama talep CTP’nin kendinden vazgeçip ‘bir’ olması. CTP’nin yaptığını da dediğini de yok sayarlar, ‘hepsi aynıdır zaten’ derler. CTP onların yükünü de sırtında taşırken, asla bir es verip ‘ma n’aparık ba’ma’ da demezler. Bayılırım gerçekten. Tamam CTP’den size hayır yok, umudu kesin. Hade düşün yola, bir kendiniz olun be gavvole”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu