KıbrısManşet

Şahiner: 6 aydır ne yapıyorsunuz?

Cumhuriyet Meclis Genel Kurulu devam ediyor.

Enerji ve Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı, Meclis kürsüsünde muhalefetten gelen soruları yanıtladı.

Acil bir şekilde jeneratörlerin bakımının yapılması gerektiğinin altını çizen Bakan Arıklı muhalefetten destek istedi ve aksi taktirde elektrikte sıkıntı yaşanacağını vurguladı.

6 AYDIR NE YAPIYORSUNUZ?

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Salahi Şahiner, Bakan Arıklı’ya “6 aydır Enerji ve Ekonomi bakanı olduğunuzu size hatırlatarak ihale açıp ve iptal edip aciliyet vardır diyerek doğrudan 34 dolara alıyorsunuz. 6 aydır makinelerin durumu belli neden bir hamle yapmadınız. Gereken mallar ne kadar sürede getirilecek? 6 aydır ne yapıyorsunuz? “sorusunu yöneltti.

“İÇERİDE BAŞKA BURADA BAŞKA KONUŞUYORSUNUZ”

Meclis’te gerilim yaratan jeneratör konusu Salahi Şahiner ve Erhan Arıklı arasında gerilim yarattı. Arıklı,  Şahiner’in tutumu konusunda “Soruların hiç bir tanesi aciliyeti ortadan kaldırmıyor. Jeneratörlerin bakımları yapılmazsa Haziran’da büyük bir elektrik sıkıntı yaşanacak. Üzüntülüyüm sizlerle anlaştığımızı düşünüyordum içeride başka dışarı da başka tepkiler veriyorsunuz ve çok güzel bir anlaşma demiştiniz. Neden bu kadar gecikti diyorsunuz yaklaşık bir buçuk ay pazarlık yapıldı biraz saygı duyun. Gidip bir elma alınmıyor teknikte bulunan arkadaşlar bir buçuk ay boyunca pazarlık yaptı” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu