KıbrısManşetPolisiye – Adli

Sahte 7 bin 297 ABD daha ele geçirildi! Bir kişi daha tutuklandı

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde müşteri olarak bulunan iki kişinin tasarruflarında tespit edilen ve sahte olduğuna inanılan toplam bin 253 ABD doları ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı aranan 36 yaşındaki E.K. tespit edilerek tutuklandı.

Polis, Girne’deki sahte para meselesi ile ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında 1 kişiyi daha tutukladı. Tutuklanan şahsın evinde yapılan aramada, sahte 7 bin 297 ABD Doları daha tespit edildi.

Bin 253 dolar tespit edilmişti

Polis Basın Bültenine göre, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde müşteri olarak bulunan T.E.N. (E-24) ve K.T.’nin (E-25) tasarruflarında tespit edilen ve sahte olduğuna inanılan toplam bin 253 ABD doları ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olup aranmakta olan E.K. (E-36) tespit edilerek tutuklandı.

Karaoğlanoğlu’nda 7 bin 297 dolar daha emare alındı

Soruşturma kapsamında E.K.’nin Karaoğlanoğlu’ndaki ikametgahında yapılan aramada ise, tasarrufunda sahte olduğuna inanılan birlik, onluk ve yirmilik banknotlardan oluşan toplam 7 bin 297 ABD Doları para daha bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu