Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Magazin

Sam: Ben de Covid-19’a yakalanmışım, atlatmışım, farkında değilim

Ünlü oyuncu Şevval Sam, Koronavirüs'e yakalandığını ve farkında olmadığını söyledi.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 

‘Yasak Elma’ dizisinin oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, önceki gün Levent’te görüntülendi. Sam, “Ben de Covid-19’a yakalanmışım, atlatmışım, farkında değilim” dedi.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Şevval Sam, “Set güzel gidiyor maşallah Covid-19 vakalarımız da bitti” dedi. Koronavirüs’ü atlatan oyuncu Eda Ece, “Benim çok ateşim oldu. Hastaneye yatıp solunum kaybedecek kadar şey olmadı. O yüzden çok ağır geçirmedim ama çok öksürük ve ateşle boğuştum” dedi.

Eda Ece, annesi ve babasının iki yıldır evden çıkmadığını söylerken, “Korkuyor tabii insan genciz atlarız filan diye ama annem ve babamı iki yıldır evden çıkarmıyoruz. Aşılarını da oldular iyiler” dedi.

Covid-19’u atlattığını söyleyen Şevval Sam, “Ben de Covid-19’a yakalanmışım, atlamışım farkında değilim. Allah’tan kimseye bulaştırmamışım. Eda’dan bir ay önce ben geçirmişim. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı. Bende varmış farkında değilmişim” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu