KıbrısManşetToplum

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, Lefkoşa Maratonu’na katılıp “söz veren ve, özünü tutan” herkese teşekkürlerini iletti

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, bu yıl “Şampiyon Melekler için Söz Veriyoruz” sloganıyla düzenlenen Ülker Lefkoşa Maratonu’na katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği tarafından yapılan açıklamada; maratona katılan onbinlerce kişinin “İSİAS ORTAK DAVAMIZ” diye haykırarak kalplerdeki sesi Adıyaman’a kadar ulaştırdığını açıkladı.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği tarafından yapılan teşekkür mesajının tamamı şu şekilde:

“Bizler Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği kurucu üyeleri olarak bu teşekkür yazısını Şampiyon Meleklerimiz adına paylaşmaktan gurur duymaktayız.

6 Şubat 2023 tarihinden bu yana hep dilimizde olan; bize her fırsatta hissettirilen toplumsal birlikteliğe dün bir kez daha şampiyon meleklere yakışır bir etkinlikle, Kıbrıs adasında tarihe geçecek bir maraton organizasyonu ile şahit olduk.

6 Şubat’ın karanlık sabahının acısı ile uyandığımız her günde, 22 Ekim 2023 sabahında tarifsiz acımızı onbinlerin paylaştığını, meleklerimizin  isimlerinin sadece Lefkoşa sokaklarında değil yurtiçi ve yurtdışında birçok yürekte haykırıldığını gördük.

Söz veriyoruz sloganı ile atılan ilk adımın 22 Ekim 2023’de binlerce yüreği aynı anda attırdığını hisettik.
Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi derneğimizin gücünü bizi saran yüreklerden aldığını ve gelecek nesiller için atılacak her adımda bizlere ümit verdiğini, güç verdiğini söyledik.

22 Ekim 2023’de kırılan rekorlarla acımızı derinden hisseden onbinler; bizim bu davadaki kararlılığımızı, ne için “SÖZ VERDİĞİMİZİ” ve neyin “SÖZÜNÜ TUTTUĞUMUZU” “İSİAS ORTAK DAVAMIZ” diye haykırarak kalplerimizdeki sesi Adıyaman’a kadar ulaştırdı.

Lefkoşa Maraton organizasyonu konusunda iletişime geçtiğimiz ilk günden itibaren kalbi bizimle atan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Harmancı’ya, Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis üyelerine, maraton organizasyon ekibine,dün görev yapan Belediye’nin tüm çalışanlarına, bu organizasyona katkı koyan bütün sponsorlara , basın mensuplarına, tüm görevlilere ve bu davada bizimle yürüyen tüm kalplere sonsuz teşekkürler…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu