KıbrısManşetSpor

Şampiyonlar DİGEM ve UKÜ

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Emre Uyanıktürk U16 Hentbol Ligi tamamlandı

EMRE UYANIKTÜRK U16 HENTBOL LİGİ TAMAMLANDI:
KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Emre Uyanıktürk U16 Hentbol Ligi tamamlandı. Lefkoşa Atatük Spor Salonu’nda oynanan final serisi ikinci karşılaşmalarında kızlarda DİGEM, erkeklerde ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) rakiplerini ikinci maçlarda da mağlup ederek şampiyon oldu.

KIZLARDA ŞAMPİYONLUK DİGEM’İN:
Final serisi ikinci karşılaşmalarının ilki kızlarda DİGEM ile Şahlan takımları arasında oynandı. İlk maçta rakibi Şahlan’ı 13-12 mağlup eden DİGEM, yine büyük çekişmeye sahne olan ikinci karşılaşmada da 16-14 yenerek Emre Uyanıktürk U16 Kızlar Ligi’nin şampiyonu olmayı başardı. Kızlarda Şahlan ikinciliği elde ederken lig üçüncüsü UKÜ oldu.

ERKEKLERDE ZAFER UKÜ’NÜN:
Gecenin ikinci karşılaşmasında ise erkekler mücadelesinde UKÜ ile Yakı Doğu Üniversitesi (YDÜ) takımları karşı karşıya geldi. Maçın genelinde ortaya iyi bir performans koyan UKÜ, ilk maçta 38-24 yendiği rakibini ikinci karşılaşmada da 31-23 mağlup ederek, Uyanıktürk U16 Erkekler Ligi şampiyonluğuna ulaştı. Ligde YDÜ ikinci olurken üçüncülüğü Alayköy Doğukent elde etti.

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Diğer Haberler

Başa dön tuşu