GenelKıbrısManşetToplum

Şampiyonlara verdiğimiz sözü tutuyoruz!

Şampiyon Meleklerin adlarını yaşatmak ve Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’nü ülkeye kazandırmak için düzenlenecek Ülker Lefkoşa Maratonu ‘rekor katılımla’ yarın koşuluyor

Şampiyon Meleklerin adlarını yaşatmak ve Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’nü ülkeye kazandırmak için düzenlenecek Ülker Lefkoşa Maratonu ‘rekor katılımla’ yarın koşuluyor

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Maraton günü LTB binası önü sabah 07.00’den itibaren tüm yarışma ve etkinlikler tamamlanıncaya kadar trafiğe kapalı olacak. Yarın, ilk yarış olan 21 kilometre koşusu 07:00’de, 10 kilometre koşusu 07.30’da ve 4 kilometre halk koşusu ise saat 10.30’da başlayacak. 10 kilometre öncesinden başlayarak, yol koşu güzergahları ve özellikle geçiş noktaları Trafik Polisi ile LTB Trafik Şubesi ekiplerinin kontrolünde olacak. 21 kilometre ve 10 kilometre koşularında güzergâh boyunca yollar tek şerit trafik akışına açık olurken 10.30’da başlayacak 4 kilometrelik halk koşusunun yer aldığı güzergâh trafiğe kapalı olacak.

REKOR KATILIM BEKLENİYOR
Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, 22 Ekim Pazar günü koşulacak Ülker Lefkoşa Maratonu’nda 11.924 kayıt rekorunun kırılacağını belirterek sponsorlarıyla, kurum, kuruluşlarıyla, sivil toplumuyla, iş dünyasıyla ve kayıt yapan her bir bireyi ile tüm ülkenin Şampiyon Melekler için kenetlendiğini ifade etti. Bu ülkede yaşayan herkesin kocaman bir aile olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade eden Harmancı, Ülker Lefkoşa Maratonu’nun bir kez daha dayanışma örneği gösterdiğini söyledi.

“BU KEZ MEMLEKET OLARAK SÖZ VERDİK”
“Hepimizin üzerinde yitirdiğimiz çocuklarımızın, şampiyonlarımızın isimlerini yaşatma sorumluluğu var. Bu kez sadece Lefkoşa değil, memleket olarak söz verdik. Söz nedir? Söz inanmaktır, çalışmaktır, başarmaktır. Söz; sözünü tutmaktır” diyen Harmancı, “Kayıtların başladığı ilk günden beridir ülkenin dört bir yanından ilgi ve dayanışma, tek yürek olduğumuzu gösteriyor. Bu memleketin gönlünden çıkan bu söz 22 Ekim’de gökyüzünden duyulacak, bu söz tutulacak” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu