GenelKıbrısManşetSpor

Şampiyonluğu T‘urla’ da gel

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Plaj Voleybolu Türkiye Serisi Pro Beach Tour’un 2021 yılındaki ilk durağı Urla olacak. Gururumuz Merve Çelebi de partneri Bahanur Gökalp ile birlikte smaçlarını yine şampiyonluk için atacak.

2021 TVF PRO BEACH TOUR MACERASI BAŞLIYOR

Voleyboldaki gururumuz Merve Çelebi’nin 2021 TVF Pro Beach Tour macerası başlıyor. Merve hatırlanacağı üzere son dönemde Türkiye Plaj Voleybolu Kadın Milli Takımı ile Tokyo 2020 Olimpiyatları’nın kıyısından dönerken Türkiye Kar Voleybolu Kadın Milli Takımı ile de Avusturya’da bir Avrupa şampiyonluğu bir de bronz madalya kazanmıştı. Başarılı voleybolcumuz şimdi de 2021 yaz sezonunda Plaj Voleybolu Türkiye Serisi’nin ilk ayağına katılmak üzere bugün adadan ayrılıyor.

YILIN İLK SMAÇLARI 5-8 AĞUSTOS’TA URLA’DA ATILACAK

2021 TVF Pro Beach Tour’un ilk etabı 5-8 Ağustos 2021 tarihlerinde Urla Belediyesi, Urla Kaymakamlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde, İzmir’in Urla ilçesinin Kum Denizi Plajı’nda düzenlenecek. Eleme müsabakaları 5 Ağustos’ta, ana tablo müsabakaları 6-7 Ağustos tarihlerinde oynanacak. 8 Ağustos Pazar günü ise yarı final ve finaller yapılarak şampiyonlar belirlenecek.

TURNUVA ÖNCESİ ANTALYA’DA KAMP İÇİN BUGÜNDEN GİDİYOR

TVF Pro Beach Tour’da geçtiğimiz yılın son etabı olan Altınoluk’ta şampiyonluğun sahibi olan Merve Çelebi ve partneri Bahanur Gökalp, bu turnuvaya da ana tablodan girerken en önemli favori olarak gösteriliyorlar. Ancak disiplini elden bırakmayan ikili turnuva öncesinde mini bir kamp yapma kararı aldı. Bu nedenle bu sabah adadan ayrılacak olan Merve önce Antalya’ya giderek Bahanur ile orada 3-4 günlük kamp yapıp sonrasında turnuvanın düzenleneceği İzmir’e harekete edecekler.

MERVE: ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ

Turnuva öncesinde GIYNIK Spor olarak görüşlerini aldığımız Merve Çelebi, performans olarak iyi durumda olduğunu ifade ederken Omaç Başat Büyükler Plaj Voleybolu Ligi’ndeki şampiyonluğun da kendisini motive ettiğini söyledi. Türkiye’li partneri Bahanur ile belli bir süredir birlikte antrenman yapmadıklarını bundan dolayı da uyumlarını arttırmak için turnuva öncesinde kamp yapacaklarını aktaran Merve, şampiyonluk için çabalayacaklarını vurguladı. Turnuvada takımlar kendi formalarını giyeceği için Merve bu konuda kendilerine sponsor olan Metgin Ltd.’e çok teşekkür etti.

TOPLAM 100.000 TL PARA ÖDÜLÜ

Kadınlar ve erkeklerde 50’şer bin TL olmak üzere turnuvada toplamda 100.000 TL para ödülü dağıtılacak. İlk dörde girecek olan takımların derecesine göre para dağılımı birinci takıma 20.000 TL, ikinci takıma 15.000 TL, üçüncü takıma 10.000 TL ve dördüncü takıma 5.000 TL şeklinde olacak ve para ödülleri Urla Belediyesi tarafından verilecek. TVF, 2021 yılı itibariyle Pro Beach Tour etaplarında sağlanan imkanlara göre ekstra puan verme uygulaması başlatıyor. Bu turnuvada para ödülü desteğinin 100.000 TL olması nedeniyle her bir sporcuya +100 Pro Beach Tour puan ekstra olarak verilecek.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu