KıbrısManşet

Samsung Galaxy cep telefonu ödülü sahibini buldu

Samsung Galaxy Cep telefonu çekilişimiz sonucunda kazanan şanslı isim, İskele bölgesinden Gülay Altuğ olmuştu. Altuğ, kazandığı Samsung Galaxy cep telefonu ödülüne kavuştu

Gıynık Medya’nın 26 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan fakat pandemi koşulları nedeniyle 23 Nisan’a özel olarak canlı yayında gerçekleştirilen cep telefonu ve tablet çekilişinin talihlileri ödüllerine kavuştu.

Samsung Galaxy tablet ve Samsung Galaxy cep telefonu ödüllü çekilişimiz Gıynık Web TV’de canlı yayında gerçekleşirken, çekiliş sonucunda ödüllerini kazanan talihlilerin isimleri canlı olarak yayınlanmıştı.

5 Ocak- 26 Ocak tarihleri arasında kampanyaya katılıp, kampanya görselini beğenen, paylaşan ve 3 arkadaşını kampanya görselinin altına etiketleyenler arasında yapılan çekiliş neticesinde ödüllerimizi kazanan şanslı talihliler belirlenmişti.

Samsung Galaxy Cep telefonu çekilişimiz sonucunda kazanan şanslı isim, İskele bölgesinden Gülay Altuğ olmuştu. Altuğ, kazandığı Samsung Galaxy cep telefonu ödülüne kavuştu. GIYNIK Gazetesi’ni her zaman ilgiyle takip ettiğini ve haberlerini farklı bulduğu için beğendiğini ifade eden Altuğ, pandemi döneminde bu tür kampanyaların sadece maddi olarak değil, manevi olarak da topluma bir moral sağladığını ifade etti.

GIYNIK Medya ailesi olarak, şanslı okuyucumuza, cep telefonu ödülünü iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu