DünyaMagazinManşetToplum

Sanatçı Hülya Yiğitalp’in SpaceX’te çalışan uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey 31 yaşında hayatını kaybetti!

31 yaşındaki SpaceX mühendisi Yiğit Tokbey, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Santa Barbara Polis Ofisi’nin kamu bilgilendirme memuru tarafından yapılan açıklamada “Adli Tıp Bürosu, Graciosa Yolu yakınındaki otoyolda 17.01.24’te meydana gelen ölümcül çarpışmada hayatını kaybeden kişinin Lompoc’tan 31 yaşındaki Yiğit Tokbey olduğunu belirledi” denildi.

Çok sayıda aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden genç mühendisin, Türk oyuncu ve müzisyen Hülya Yiğitalp’in oğlu olduğu öğrenildi.

Kaliforniya Otoyol Polisi’nin (CHP) aktardığı bilgiye göre, Santa Maria bölgesinde görevli memurlar saat 21:23 sularında bir ihbar aldı. Polisler olay yerinde Tokbey’in motosikletini ve emniyet şeridinde duran birden fazla araç tespit etti.

CHP tarafından yapılan basın açıklamasında “Bu ölümlü kazaya karışmış olabilecek herhangi bir aracın tespit edilmesine yardımcı olmak için vatandaşlardan yardım istiyoruz” denildi.

American Medical Response sağlık görevlileri Tokbey’in olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Kazanın kesin nedeni ise hâlen araştırılıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu