GenelKıbrısManşet

Sanayi Odası’nda başkanlık yarışı

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın 35. Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün yapılıyor. Genel Kurul'a sunulan karar ve tasarıların görüşmesi ile faaliyet raporunun sunulması ve onaylanması ardından saat 13.00'te oy verme işlemine geçilecek. Saat 18.00'e dek oy kullanımı devam edecek. 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın 35. Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün yapılıyor.Sanayi Odası’nda az önce başlayan toplantıda, Oda’nın yeni yönetimi için seçim yapılacak. Seçimde iki liste yarışacak.

Listede Başkan adayları Candan Avunduk ve Ali Kamacıoğlu, Yönetim Kurulu adayları ile yer alıyor.

Karar tasarıları ile faaliyet ve mali raporlarının ele alınacağı toplantıda, murakıp ataması da gerçekleştirilecek.

Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Oy birliğiyle Divan Başkanlığı görevi Musa Sönmezlere verildi. Divan sekreteri olarak ise Cenk Sarper ve Fuat Kutlu seçildi.

Toplantıda mevcut Başkan Candan Avunduk konuşma yaptı. Divan ve Sanayicilere hitap eden Avunduk, yaptığı açıklamada özellikle yerli üretim ve ihracatın geliştirilmesinin önemine değindi.

Genel Kurul’a sunulan karar ve tasarıların görüşmesi ile faaliyet raporunun sunulması ve onaylanması ardından saat 13.00’te oy verme işlemine geçilecek. Saat 18.00’e dek oy kullanımı devam edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu