KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Saner: Ali Pilli çok yorulmuştu, dinlenmesi lazım

Başbakan Ersan Saner, Ali Pilli'nin görevden alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Ali Pilli’de yorgunluk olduğunu gözlemliyorum" diyen Saner, "Ali Pilli’nin rahatlaması biraz istirahat etmesi için bu kararı aldık" dedi

Başbakan Ersan Saner, Ali Pilli’nin görevden alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. “Ali Pilli’de yorgunluk olduğunu gözlemliyorum” diyen Saner, “Ali Pilli’nin rahatlaması biraz istirahat etmesi için bu kararı aldık” dedi.

Başbakan Ersan Saner’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“UBP’nin 19 milletvekili var. Her vekilin her görevi yapabileceğini düşünüyorum. Bugün itibariyle Ali Pilli’nin çalışmalarından şikayetçi değilim. Parti içerisinde de bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Ali Pilli’de yorgunluk olduğunu gözlemliyorum. Aşı konusunda da toplumda tartışmalar olduğunu görüyorum. Ali Pilli’nin rahatlaması biraz istirahat etmesi için bu kararı aldık.

Aşı konusunda tam istediğimiz yöntemi izleyemediğimizi söyleyebilirim. Aşı konusunda daha istikrarları olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Sağlık Bakanı’nın bize aşı programı olarak sunduğu bir program vardır. Atılan adımların bu programla örtüşmediğini söyleyebilirim. Farklı yerlerde farklı işlevler yapılabiliyor.

Ali beyin bu süreçte çok yorulduğu ve yıprandığını söyleyebilirim. Hükümet olarak bize bu konuda çok değişik yorumlar geliyordu.

Hükümet olarak ciddi bir baskı altında kaldığı için bu görev değişimlerinin hükümette yeni bir sinerji yaratacağını söyleyebilirim. “

Diğer Haberler

Başa dön tuşu