Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

Saner, görevi almak için Saray’da

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner görüşmesi başladı. Bu görüşmenin sonunda hükümeti kurma görevi, kısa bir süre içerisinde Saner’e verilecek

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner görüşmesi başladı. Bu görüşmenin sonunda hükümeti kurma görevi, kısa bir süre içerisinde Saner’e verilecek.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hükümet kurma çalışmaları ve görevlendirme amacıyla, Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilerin başkan ve temsilcileriyle dün ayrı ayrı görüşmeler yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Tatar, bu kapsamda Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri ve Genel Başkan Vekili Ersan Saner, Cumhuriyetçi Türk Partisi(CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Halkın Partisi Genel Başkanı Yenal Senin, Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı’yı ayrı kabul etmişti.

Cumhurbaşkanı Tatar, bugün ise saat 10:30’da Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner ile yeniden bir araya geldi ve bu görüşmede hükümeti kurma yetkisinin kısa süre içinde Saner’e verilmesi bekleniyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu