KıbrısManşetSiyaset

“Saner, kararı kimlerin baskısıyla aldığını söylemeli”

GIYNIK canlı yayınına konuk olan Gazeteci İncirli, Pilli'nin görevden alınması kararıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Gıynık Gazetesi – Canlı Takip

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’nin dün ani bir kararla görevden alınmasının ardından herkesten tepkiler toplayan hükümete eleştiri yağmaya devam ediyor.

Eleştirilere ve halkın büyük tepkisine neden olan Pilli’nin Sağlık Bakanlığı görevinden alınması kararını Gazeteci Serhat İncirli, GIYNIK’a değerlendirdi.

GIYNIK canlı yayınına konuk olan Gazeteci İncirli, Pilli’nin görevden alınması kararıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

“Ersan Saner yalan söylüyor” diyen İncirli, kimlerin baskısı altında bu kararı aldığını söylemesi gerektiğini vurgulayarak, “Yorulduğu için görevden alınmadı” dedi.

İncirli, Başbakan Saner’in koltuğunun tehlikede olduğunu ileri sürerek, erken seçimde sandıktan çıkamayabileceğini ve bu risklerle sorumluğu kendisinin aldığını kaydetti.

Sağlık Bakanı görevine Ünal Üstel’in getirilmesiyle de ilgili değerlendirmelerde bulunan İncirli, şunları aktardı:

“Üstel’in başını giyotine koydular. Üstel’in de mutlu olduğunu düşünmüyorum. Ali Pilli’nin babasının lakabı ‘Lord’ idi. Ali Pilli de ‘Lord’ olacak.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu