KıbrısManşetSiyaset

Saner, Taçoy, Evren zirvesi…

Saner, yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere olağanüstü kurultayda Faiz Sucuoğlu'nun ikinci tur rakibi olan Hasan Taçoy ve görevden alınan Turizm Eski Bakanı Ünal Üstel'in yerine atanan Turizm Bakanı Kutlu Evren'le Dereboyu'nda bulunan Califorian Restoran'da bir araya geld

GIYNIK ÖZEL

UBP’de sular durulmuyor. Cumartesi günü hükümet kurma yetkisini alarak dün itibariyle tüm siyasi partilere ziyaret gerçekleştiren UBP Genel Başkan Vekili Hamza Ersan Saner, günün son ziyaretini yaptığı YDP’de aldığı haberle büyük şok yaşadı.

Cumartesi günü Hamza Ersan Saner’in tek aday olacağı bir kurultay gerçekleştirmeyi planlayan UBP’lilerin bu planı Faiz Sucuoğlu’ndan gelen açıklama ile yerle bir oldu.

UBP’nin iptal edilen olağanüstü kurultayının ilk turundan zaferle çıkan ve ani bir kararla ikinci tur öncesi adaylıktan vazgeçen Faiz Sucuoğlu, Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan kurultayda kendisinin de aday olduğunu açıkladı.

Sucuoğlu’nun yeniden adaylık kararı açıklaması hem UBP’de hem de ülkede şok etkisi yaratırken, dün akşamdan beridir UBP içerisinde yoğun bir telefon trafiği yaşanıyor.

UBP Genel Başkan Vekili Hamza Ersan Saner, yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere olağanüstü kurultayda Faiz Sucuoğlu’nun ikinci tur rakibi olan Hasan Taçoy ve görevden alınan Turizm Eski Bakanı Ünal Üstel’in yerine atanan Turizm Bakanı Kutlu Evren’le Dereboyu’nda bulunan Califorian Restoran’da bir araya geldi.

Ersan Saner’in gerçekleştirilen üçlü zirveyle durum değerlendirmesi yaptığı öğrenilirken, yaşanan kaos durumuna bir çözüm arandığı da gelen bilgiler arasında.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu