GenelKıbrısManşet

Sapık Muhtar: “Düğünüm var. Pazartesi günü tutuklayın”

Esentepe eski muhtarı Ö.N. hakkında şok eden taciz iddiası geldi.

GIYNIK ÖZEL HABER

Esentepe eski muhtarı hakkında şok edici taciz iddiası geldi.

Gıynık Gazetesi’ne bugün ulaşan bilgiler arasında pazarlamacılık yapan bir kadının ilk defa gitmiş olduğu Esentepe eski muhtarı ve market sahibi Ö.N. tarafından taciz edildiği öğrenildi.

“BENİM YAŞIMDAKİ ERKEKLER, SENİN GİBİ KADINLARDAN HOŞLANIR”

Yaklaşık 20 gün öncesinde rahim ameliyatı olan ve işine geri dönen kadın, ilk defa gitmiş olduğu işletmede rafları düzenlediği sırada Esentepe eski muhtarı ve market sahibi Ö.N. tarafından taciz edildi. İddialara göre eski muhtarın kadının arkasından yaklaşarak beline sarıldığı ve “Benim yaşımdaki erkekler, senin gibi kadınlardan hoşlanır” dediği öğrenildi.

“DÜĞÜN ÖNCESİ BU OLAY DUYULURSA REZİL OLURUM”

Taciz sonucunda kanaması oluşan kadının polise şikayetçi olduğu öğrenilirken şikâyet üzerine karakola çağrılan eski muhtarının ise açıklaması şok edici oldu. Hafta sonu oğlunun düğünü olduğunu ve bu suç duyurusunun pazartesi gününe ertelenmesini isteyen eski muhtar Ö.N.’nin “Düğün öncesi bu olay duyulursa rezil olurum” ifadelerini kullandığı elde edilen bilgiler arasında.

POLİS: KADINA PARA TEKLİF ET

Öte yandan polislerin taciz edilen kadına para teklif etmesi için eski muhtarı ile konuştuğu iddia edilirken, kadının bugün Girne polisine gittiğinin ancak polislerin pazartesi günü gelmesini istediği öğrenildi.

BU TACİZ İLK TACİZ DEĞİL

Esentepe eski muhtarının bu ilk vukuatı olmadığının genç kadından önce de turistlere ve köylü kadınlara da tacizde bulunduğu öğrenilirken, neden hala tutuklanmadığı, olayın örtbas mı edildiği ise akıllarda soru işareti oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu