KıbrısManşetPolisiye – Adli

Satışa hazır 705 gram hintkeneviriyle yakalandılar!

Girne ve Boğazköy’de düzenlenen "Son Ticaret Operasyonu" kapsamında, satışa hazır 705 gram hintkeneviri ile ilgili, Chadikaobi Hycent Onovo ve Ntangu Kingsengwa isimli iki kişi tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.

Girne ve Boğazköy’de düzenlenen Son Ticaret Operasyonu kapsamında, satışa hazır 705 gram hintkeneviri ile ilgili, Chadikaobi Hycent Onovo ve Ntangu Kingsengwa isimli iki kişi tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Adnan Kardeşler, 1 Temmuz’da, saat 17.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme  Müdürlüğü Ekipleri tarafından Boğazköy’de gerçekleştirilen “Son Ticaret Operasyonu” kapsamında Chadikaobi Hycent Onoyo(E-26) üzerinde ve kalmakta olduğu Girne’deki ikametgahında yapılan aramada satışa hazır paketler halinde yaklaşık 705 gr hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini açıkladı.

Zanlı Ntangu Kingsenhwa’nında operasyon kapsamında gözaltına alındığını belirten polis, ele geçirilen maddenin analize gönderileceğini, 2 kişinin arandığını belirterek, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç, zanlıların gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu