KıbrısManşetSiyaset

Savaş Toksöz’den TDP eleştirisi

Yaşanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Halkın Partisi Genel Koordinatörü Savaş Toksöz şahsi düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşarak eski parti arkadaşlarına göndermede bulundu

Yaşanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Halkın Partisi Genel Koordinatörü Savaş Toksöz şahsi düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşarak eski parti arkadaşlarına göndermede bulundu.

Toksöz, “Seçimi dün akşam tamamladık. Elbette herkes gibi ben de sonuçların hayırlı olmasını dilerim. Seçim sonuçları alınır alınmaz kutlamadan da önce “Gittiğin her yeri kuruttun, orada kal” diyerek mesaj atan TDP’li kişi/ler, birkez daha bana doğru yerde durduğumu kanıtlamış oldu. Hayatın bir düşmanlık oyunundan ibaret olduğunu sananlar yakın gelecekte yine kaybedecektir.

Şahsen her zaman bir fikri ve/veya fikirleri savunan biri olarak ne birinden intikam almaya çalıştım ne de seviyeyi bu denli düşürdüm. Hayatımın son 57 ayını bu fikirlerin peşinde geçirdim. Kalanında da yine fikirlerimin peşinden yürüyeceğim.

Seçimde ikinci tura kalmayı başaran Sn. Mustafa Akıncı’ya ve Sn. Ersin Tatar’a başarılar dilerim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu