KıbrısManşet

“Seçimi ilk turda kazanma potansiyelimiz var!”

UBP'nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Ersin Tatar, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, seçimi ilk turda kazanma potansiyeli olduğunu belirtti. 

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Ersin Tatar, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, seçimi ilk turda kazanma potansiyeli olduğunu belirtti.

Bugünkü konvoyda 2 binden fazla aracın olduğunu ifade ederek, şunları aktardı:

“Seçimi İlk Turda Kazanma Potansiyelimiz Var!
Bugün kampanyamızın en önemli günlerinden biriydi. Ülkemizin her yerinden Lefkoşa’ya gelip bizlere eşlik eden partililerimizle 2 binden fazla araçla gerçekleştirdiğimiz Ulusal Birlik Parti’mizin seçim konvoyu 11 Ekim’de gerçekleştireceğimiz seçimler hakkınca güçlü bir mesaj verdi; Seçimi ilk turda kazanma potansiyelimiz var!
Bugün Başkentimizin caddeleri değerli sanatçı Haluk Levent’in ve gençlerimizin bestelediği şarkılarla şenlendi. Partimizin birliğini ve tek yürek olduğunu herkes gördü. Coşkumuzu, heyecanımızı gösterdik. UBP en zirvedeki noktada, oyunun en yüksek olduğu noktada bu seçime giriyor. UBP’nin gücünü, birliğini beraberliğini bu konvoyla göstermiş olduk. Seçimi ilk turdan kazanma potansiyelimizi tüm ülke görmüş oldu. Seçim konvoyumuza sadece bir davetle 2 binden fazla araç katılmıştır. Bu da örgütsel gücümüzle ilgili de net bir mesajdır.
Konjonktür Değişmiştir. Egemen Eşitlik Temelinde Bir Çözüm, Günün Koşullarına En Uygun Modeldir!
Bu vesileyle şuna da değinmek isterim; Anastasiadis’in BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma Rum Tarafının bölgesel gelişmeleri iyi okumamakta ısrar ettiğini gösteriyor. Bölgesel gelişmeler ve konjonktür her geçen gün KKTC devletinin doğruluğunu ortaya koyuyor. Kıbrıs Türklerinin ve devletinin yok sayılamayacağını herkesin iyi anlaması gerekir.
Bu coğrafya eski coğrafya değildir. Ezber bozulmuştur, bambaşka bir gelecek öngörülmektedir. Kıbrıs da artık eskisi gibi devam edemez. Federal çözüm umutları da tükenmiştir. Artık yan yana yaşayan, egemen eşitlik temelinde bir çözüm, günün koşullarına en uygun modeldir. Petrol, doğalgaz tartışmaları işi bu noktaya getirmiştir. Bu da Kıbrıs Türklerinin lehine olmuştur. Yeni konjonktürde kendi devletimizde kendimizin söz sahibi olması en doğru karar olacaktır. Yan yana iki devlet fikri artık Güney Kıbrıs’ta da iyice konuşulmaya başlanmıştır ve Anastasiadis’in konuyla ilgili bazı konuşmalar vardır. Zaman bizleri haklı çıkaracaktır. Kıbrıs’ta paylaşıma dayalı federal bir çözüm değil, yan yana iki ayrı devlet görüşü her geçen gün netleşmeye başlayacaktır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu