GenelKıbrısManşetSiyaset

“Seçimi kazanacağımdan endişem yok”

“Seçimi kazanacağımdan hiç şüphem yok” sözleriyle iddialı olduğunu vurgulayan Çatalköy Belediye Başkanı ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Hulusioğlu, Bölgesinin gelişimini düşünen, bireysel çıkarları ön planda olmayan insanlar bunu hissettirebiliyor” dedi

“HER HANEYE HİZMET GÖTÜRDÜK”

Çatalköy Belediye Başkanı ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Hulusioğlu, üç dönemdir oldukça başarılı bir şekilde bölgeyi yönettiklerini ve her haneye hizmet götürdüklerini ifade etti. Hulusioğlu idareciliğin son derece önemli olduğunu, kendilerinin bu anlamda başarılı olduklarını ve bu başarının halk tarafından takdir edildiğini söyledi.

“ESENTEPE’YE DE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Çatalköy ile Esentepe’nin birleşmesi sonrasında bölgeciliğin ortadan kalkması gerekiyor. Hem Çatalköy’e hem Esentepe’ye aynı oranda sahip çıkmalıyız. Çatalköy’e nasıl sahip çıkmışsak aynı şekilde Esentepe’ye de sahip çıkacağız” diyen Hulusioğlu, “Seçimi kazanma noktasında hiçbir endişem olmadığını belirtmek isterim. Yarım kalan projelerimizi bu dönem bitirmek için tüm çalışmalarımızı yaptık ve hazırız” dedi.

“KKTC’NİN BİR NUMARALI BELDESİ OLACAĞIZ”

Belediyelerin birleştirilmesiyle ilgili, “Belediyelerin daha güçlü bir yapıya sahip olacağını bildiğim için katkı koydum” yorumunda bulunan Hulusioğlu, “Çatalköy ve Esentepe KKTC’nin bir numarası belediyesi ve beldesi olacaktır“ ifadelerini kullandı. Hulusioğlu, pandemi ve dünyada yaşanan ekonomik krizden kaynaklı olarak Türk Lirası’nın değer kaybetmesi nedeniyle yarım kalan projelerini bu dönem bitirmek için gereken tüm çalışmaları yaptığını da vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu