KıbrısManşet

Sedat Peker: Kutlu Adalı’yı öldürmesi için kendi kardeşimi gönderdim!

Yayınladığı ilk videoda Kutlu Adalı cinayetinin sırlarını açıklayacağını söyleyen Sedat Peker, Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili yeni ve şoke eden iddialarda bulundu. Peker, Kutlu adalı cinayetinin azmettiricilerinin eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve eski MİT'çi Korkut Eken olduğunu iddia etti

Yayınladığı ilk videoda Kutlu Adalı cinayetinin sırlarını açıklayacağını söyleyen Sedat Peker, Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili yeni ve şoke eden iddialarda bulundu. Peker, Kutlu adalı cinayetinin azmettiricilerinin eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve eski MİT’çi Korkut Eken olduğunu iddia etti.

Peker’in iddiaları şöyle:

“Biz o zaman Mehmet Ağar, Korkut Eken hep beraberiz… Genciz, vatanseveriz.. Bana genelde işadamlarını yönlendiriyorlar, faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım. Bana dedi ki, “Kıbrıs’ta bir adam var, Kıbrıs’ı Rumlara satmak istiyor.” Bana İki profesyonel ayarla dedi… Dedim sana öz kardeşimi vereceğim, Atilla Peker’i.

Uzmandır, sokaklarda yetişmiştir. Atilla Peker ile Korkut Eken’in, cinayetten bir süre önce Kıbrıs’a gitti Yüce Allah o insanın kanını bize nasip etmedi. Adam namuslu adam, bu günleri görmüş, namuslu adam. Rumlara Kıbrıs’ı satacağı yok. Aradan zaman geçti, döndüler üç dört gün sonra.

Denk gelinemedi. Korkut abiyle konuştuk. Dedi sonra gideceğiz. Onlara bağlı başka bir ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abiyle,  “Halloldu o iş” dedi. Öldürsek öldürdük derdim. Zaman aşımına girdi. Eşinin mücadelesini hep uzaktan izledim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu