Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Sedef Nergiz Avrupa ikincisi

Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz, Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 75 kg’da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz, Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 75 kg’da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

BOKSTA MÜTHİŞ BAŞARI
Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası 19-31 Temmuz 2023 tarihlerinde Romanya’da yapıldı. Aslen Malatyalı olan ancak eğitimini ülkemizde Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde sürdüren Boksör Sedef Nergiz Türkiye Milli Takımı formasıyla ilk kez katıldığı Avrupa Boks Şampiyonası’nda 75 kg’da Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

SEDEF: ÇOK MUTLUYUM VE GURURLUYUM
Avrupa ikincisi boksör Sedef Nergiz şampiyona ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “Ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum ve gururluyum. Gönül isterdi ki şampiyon olayım. Ben elimden gelenin fazlasıyla mücadele ettim ama hakkımla aldığım maç karşı tarafa verildi. İlk kez Avrupa Şampiyonasına katıldım bu benim için büyük bir deneyim ve tecrübe oldu. Daha iyi hazırlanacağım. Bu madalyayı aileme, hocama, kulübümüze, tüm Malatyalı hemşehrilerimize, KKTC’deki okuluma, öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve halka armağan ediyorum. Bana her zaman inanan, güvenen Milli Takım Antrenörüm Ramazan Yavuz hocamıza ayrıca teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Bu bir başlangıç daha güzel başarılar bizi bekliyor.”

YAVUZ: HİÇBİR BAŞARI KOLAY ELDE EDİLMİYOR
Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz ise şunları söyledi; “Hiçbir başarı kolay elde edilmiyor. Her şeyin başında fedakârlık, çalışmak, güven, istikrar, inanmak geliyor. Bu anlamda çok mutlu ve gururluyuz. Bu büyük başarıyı bizlere yaşattığı için sporcumuz Sedef Nergiz’e teşekkür ediyorum. Daha nice büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.”

HALA SULTAN: KKTC’Yİ VE OKULUNU GURURLANDIRDI
Hala Sultan İlahiyat Koleji’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Öğrencimiz Nergiz, 19-31 Temmuz’da Romanya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı. KKTC’yi ve okulunu başarıyla temsil ederek gururlandıran Sedef Nergiz ve antrenörünü tebrik ederiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu