KıbrısManşetSiyasetToplum

“Şeffaf ve verimli şekilde çalışmaya devam ediyoruz”

Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, bölge halkına vaat olarak değil, söz olarak sunduğu projeleri, ekibi ve ilgili paydaşlar ile bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini açıkladı

Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, bölge halkına vaat olarak değil, söz olarak sunduğu projeleri, ekibi ve ilgili paydaşlar ile bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini açıkladı.

“HERKESE KARŞI EŞİT MESAFEDE OLMANIN HUZURUNU YAŞIYORUM”
Görev sürecinde bir yılı geride bırakan Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, “Söz verdiğim gibi parti rozeti gözetmeksizin herkese ve her kesime aynı mesafede durmanın huzuru ve rahatlığını yaşıyorum” dedi. Bölge halkının refahı, beldenin güzelliği için planlayarak başladıkları projeleri 2024 yılı içerisinde bitirmeyi, diğer projeleri de aynı hızla hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıklayan Kırok, göreve geldiği bir yıl süresince azimle Belediye çatısı altında çalışarak güzel işlere imza attıkları tüm Belediye emekçilerine de teşekkürlerini iletti.

“KAZANANIN BÖLGE HALKI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM”
“25 Aralık 2022 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra, sizlerin de takdiri ile seçildiğim Belediye Başkanlığı görevimde bir yılı geride bıraktım. Kaybedenin olmayacağı ve kazananın bölge halkı olacağını söylemiştim” diyen Kırok, “Belediye başkanlığı görevine başladığım ilk günden itibaren, gerek seçim döneminde gerekse seçimden sonra vermiş olduğum sözleri yerine getirmek başta olmak üzere, beldemizin güzelleştirilmesi, refahının yükseltilmesi, belediye hizmetlerinin etkin ve verimli hale getirilmesi, sosyal yaşamın kolaylaştırılması alanlarında şeffaf ve verimli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu