KıbrısManşetSürmanşet

Şehir magadaları ortalığı birbirine kattı

Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, kaldırıma çıkarak Chicken Planet'in çardağına ve bahçe duvarına çarparak durabildi

GIYNIK ÖZEL

Yenişehir’de günün ilk saatlerinde hareketli anlar yaşadı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, kaldırıma çıkarak Chicken Planet’in çardağına ve bahçe duvarına çarparak durabildi.

Trafik kazası ihbarıyla olay yerine giden polis ekipleri çok farklı bir olayla karşı karşıya kaldı. GIYNIK Gazetesi’nin olay yerinde bulunan görgü tanıklarından elde ettiği bilgilere göre, kazayı yapan aracın bir ticari taksi olduğu ve taksi şoförünün, kendisini darp eden şehir magandalarından kaçmaya çalışırken kaza yaptığı ortaya çıktı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saat 02.00 sıralarında meydana gelen kaza, Chicken Planet yanındaki marketin önünde müşterilerini bekleyen taksi şoförünün, market önünde bulunan ve alkollü oldukları öğrenilen şehir magandalarının saldırısına maruz kaldığı öğrenildi. Şehir magandalarının saldırısına maruz kalan taksi şoförünün kaçmaya çalıştığı esnada aldığı darbeler nedeniyle bilincini kaybettiği ve kaza yaptığı belirtildi.

Yaralı durumda olan taksi şöförü hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganları tespit etmek için bölgedeki kamera görüntülerini incelediği de gelen bilgiler arasında

Diğer Haberler

Başa dön tuşu