Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Şehit Turgut Ortaokulu Türkiye şampiyonu

Ülke dışında da en başarılı olduğumuz branşların başında gelen atletizmde yine tarihi bir başarı yakaladık. Şehit Turgut Ortaokulu Erkek Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu olarak tarih yazdı.

Ülke dışında da en başarılı olduğumuz branşların başında gelen atletizmde yine tarihi bir başarı yakaladık. Şehit Turgut Ortaokulu Erkek Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu olarak tarih yazdı.

 TARİH YAZDILAR:
Okul sporlarında ülkemize atletizm branşında tarihi bir başarı daha geldi. KKTC şampiyonu olan Şehit Turgut Ortaokulu Erkek Atletizm Takımı Türkiye’de de şampiyon olarak tarih yazdı. Ülkemizde gerçekleştirilen 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Şampiyon Melekler Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Şehit Turgut Ortaokulu, Bursa’da 6-7 Haziran tarihlerinde düzenlenen Türkiye Ortaokullararası (Yıldızlar) Atletizm Final Müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Hüseyin Eğitmen ile Kenan Atakol nezaretindeki ŞTO takımı 638 puanla Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

GÜZEN’DEN REKOR:
Türkiye Ortaokullararası (Yıldızlar) Atletizm Final Müsabakalarında Şehit Turgut Ortaokulu sporcusu Bartu Güzen, 60 metrede rekor kırarak Türkiye birinciliğine koştu. Bartu 7.44’lük derecesi ile hem Türkiye birincisi oldu hem de daha önce 7.63 olan KKTC okullar rekorunu kırdı. Müasbakalarda Şehit Turgut Ortaokulu bayrak takımı da 5×80 metrede Türkiye birincisi olarak kürsünün zirvesine çıktı.

EĞİTMEN: KENETLENDİK, ÇALIŞTIK VE BAŞARDIK:
Şehit Turgut Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hüseyin Eğitmen Türkiye şampiyonluğu sonrasında yaptığı açıklamada “Bu şampiyonluk için çok emek verdik. Okul idaremizle birlikte kenetlendik, çalıştık ve başardık. Kenan Atakol hocamla birlikte emeklerimizin karşılığını almak bizi çok mutlu etti. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu