KıbrısManşetSiyaset

Senin: Soğuk Savaş taktikleri eskide kaldı!

HP Meclis Üyesi Senin, Avcıoğlu'nun hakkını savunarak, Arıklı'nın iftiralarının sadece soğuk savaş taktikleri olduğunu, kimini rumcu, kimini çoluk çocuk, kimini de hırsız ilan ettiğini vurguladı.

Gıynık Sosyal Medya

HP Meclis Üyesi Yenal Senin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, eski Kıb-Tek Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Avcıoğlu’nun HP tarafından kurula üye olarak atandığını ve görevi esnasında önce kurum ile çalışanların haklarını gözettiğini, attığı her adımda parti ile istişare halinde hareket ettiğini ifade etti.

Avcıoğlu’nun hakkını savunan Senin, Arıklı’nın iftiralarının sadece soğuk savaş taktikleri olduğunu, kimini rumcu, kimini çoluk çocuk, kimini de hırsız ilan ettiğini vurguladı.

Senin, Avcıoğlu’nun yüzleşmek için Arıklı’yı televizyon programına çağırmasını da oldukça doğru bir hareket olarak bulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Yusuf Avcıoğlu Halkın Partisi tarafından Kıb-Tek Yönetim Kurulu üyeliğine atanmış ve görevi sırasında önce kurum ve çalışanların haklarını göz önüne almış, attığı her adımda parti ile istişareli hareket etmiştir. Günümüzde ise görevi sona ermesine rağmen uzman olduğu enerji ve Kıb-Tek konularında açıklamalarda ve öngörülerde bulunmuş, yeri geldiğinde eleştirilerini de kamuoyu ile paylaşmıştır. İyi yönetim, hesap verme, sorgulama bu topraklarda olması gerekendir. Konunun muhatabı ise devamlı surette sorulara cevap vermekten kaçınmanın yanı sıra SOĞUK SAVAŞ TAKTİKLERİ ile sorgulayan halkın kimini rumcu, kimini çoluk çoçuk, kimini de hırsız ilan etti. Aslında kendisi bu gibi konularda uzmandır. Kendisine öğretilen siyaset işinde biri sorgulamaya başladı mı hemen konuyu çevir ve karşıdakini suçla politikasıdır. 80’lerde kalmış bir metottur, bu ülkede tutmaz. Yusuf yine kendisine yakışanı yapmış ve iddiaları açık yüreklilikle kamuoyuna karşı cevaplamış, ayrıca diğer konular da dahil her şeyi yüzleşmek için muhatabını TV programına çağırmıştır.
Bu kişinin bu davete icazet etmeyeceği açıktır.
Aslında bunlar son çırpınıştır, geri sayım başlamıştır. Kaçınılmaz son yakındır…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu