KıbrısManşetToplum

Şenkul, Antis Halk Plajı’nın proje görsellerini paylaştı

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul Karaoğlanoğlu Antis Halk Plajı’nda yapılmakta olan projenin tamamlanınca nasıl görüneceğini şu şözlerle paylaştı:
“İyi günler Girne,
Belediyemize ait Karaoğlanoğlu Antis Halk Plajına uğrayanlar orada şuan yapılmakta olan inşaat işlerinin bittiği zaman neye benzeyeceğini merak ediyordur diye düşünüyorum.
Antis plajını hem yılın 12 ayı çok daha fonksiyonel kullanmak hem de vatandaşlarımızın aldığı hizmet kalitesini artırmak adına ciddi oranda değişiklikler yapacağız.
Tesisimize;
-çocuk oyun parkı
-spor alanları
-kapalı kafeterya bölümü
-yeni duş ve tuvaletler
-yeni otopark alanları
-ek güneşlenme alanları
-yeni oturma bölümleri ekliyoruz.
Girne’de yaşayan tüm gelir gruplarından vatandaşımıza hitap edecek,
kentte yaşanan tüm vatandaşların bu kentin nimetlerinden faydalanmasını sağlayacak, sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazı belediye tesislerinin hem sayısını hem kalitesini hem de işlevselliğini artırmak için yola çıktık ve yeni yatırımımızı da bu perspektif ile yapıyoruz.
Önümüzdeki günlerde Sahil Yolu projemizin bilgilendirme toplantısını da duyuracağız, bu tesisimiz sahil yolu projemizin etkileşim içinde olacağı 5 kamusal alandan 1 tanesini oluşturacak.
Plânladığımız etkileşim sayesinde Sahil yolu projesi Antis projemizi, Antis projemiz ise Sahil yolu projesini
çok daha anlamlı hale getirecektir.
Yeni Girne’yi hep birlikte inşa edeceğiz dostlar, kentte yaşayan herkesin bu topraklara bizim duyduğumuz tutku ile bağlanmasını sağlamayı asli görevimiz olarak görüyoruz ve diyoruz ki:
Biz Birlikte GİRNEYİZ❤️

Diğer Haberler

Başa dön tuşu