GenelKıbrısManşet

Şenkul: Aylardır belediyenin kullanımına verilmesini beklediğimiz plajın mıntıka temizliği yapıldı

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, aylardır belediyenin kullanımına verilmesini bekledikleri Karakum Plajı'nın mıntıka temizliğinin yapıldığını kaydederek, "İlk Bakanlar Kurulu toplantısında artık buranın kararını alın ve Girne Belediyesi'nin kullanımına verin lütfen" dedi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, aylardır belediyenin kullanımına verilmesini bekledikleri Karakum Plajı’nın mıntıka temizliğinin yapıldığını kaydederek, “İlk Bakanlar Kurulu toplantısında artık buranın kararını alın ve Girne Belediyesi’nin kullanımına verin lütfen” dedi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Karakum Plajı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Aylardır belediyenin kullanımına verilmesini bekledikleri Karakum Plajı’nın mıntıka temizliğinin yapıldığını kaydeden Şenkul, “İlk Bakanlar Kurulu toplantısında artık buranın kararını alın ve Girne Belediyesi’nin kullanımına verin lütfen” dedi.

Şenkul açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

“Yine pazar yine ekiplerimiz sahada. Öncelikle çalışanlarımızın ellerine, emeklerine sağlık.

Aylardır Girne Belediyesi’nin kullanımına verilmesini beklediğimiz Karakum Plajı’nın mıntıka temizliği yapıldı.

Ama gerçekten merak ederim bu plajın kullanım hakkının bize devredilmesi için ne olması gerek ?

Hükümete bir kez daha çağrı yapıyorum:

İlk Bakanlar Kurulu toplantısında artık buranın kararını alın ve Girne Belediyesi’nin kullanımına verin lütfen. Bazı kişilerin, şirketlerin özel çıkarları için 3 günde karar alınır, Belediye halkın daha fazla hizmet alması için kullanım Hakkı ister ama 6 aydır hükümetten ses yok. Bölge halkı Karakum Plajı’nın bizim kontrolümüze geçmesini istiyorsa bence artık hareket zamanıdır…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu